Trouwlocatie aan het strand in Zeeland

Over ons
mijn eigen restaurant

Hoi, mijn naam is Delia en sinds twee jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen restaurant, gespecialiseerd in de mediterrane keuken. Al sinds mijn vroege jaren houd ik van koken. Het begon met het helpen van mijn moeder tijdens het koken van het avondeten tot het maken van mijn eigen recepten. Na de middelbare school ben ik gelijk mijn passie gevolgd en heb ik de koksopleiding gevolgd. Na veel jaren gewerkt in verschillende keukens besloot ik twee jaar geleden mijn eigen restaurant te openen. Hier is iedereen welkom voor een heerlijke mediterrane hap. Van dinsdag tot en met zondag ben ik vanaf twaalf uur open.

Zoeken
Archief
Tags

Trouwlocatie aan het strand in Zeeland

4 januari 2017
 Categorie├źn: Restaurants, Blog


Zeeland
Zeeland is een uitermate geschikte plek voor een prachtige trouwlocatie aan het strand. Het waait veel in Zeeland, en het weer is niet altijd even best, maar er zijn ontzettend veel mooie zomerdagen waarbij u en uw partner een prachtige dag kunnen hebben. Trouwens op het strand kan enkele mooie momenten opleveren: de uitgestrektheid van de zee, wellicht de ondergaande zon en het geluid van de meeuwen. Trouwens aan het strand in Zeeland kan een onvergetelijke ervaring voor zowel u (of de gegadigde) en de familie en vrienden zijn.

Plaatsen
Nabij Vlissingen en Middelburg treft u KoudeKerke dat direct aan het strand ligt en verschillende mogelijkheden heeft om te trouwen. Erkende trouwlocaties zijn ook noordelijker te vinden in de gemeente Schouwen-Duiveland. In Renesse is er een trouwlocatie in Strandrestaurant our Seaside te vinden, waarbij de bruiloft met schappelijke prijzen voorzien wordt van diner, of lunch, hapjes en drankjes en een gevarieerd menu. Er kan plaatselijk een fotograaf ingehuurd worden. Bovendien heeft men de nodige ervaring met het voorzien van alles wat bij een goede trouwlocatie hoort: een prachtig verzorgde locatie, netjes, met mooi uitzicht, schoon en voorzien van prima eten.  Brouwersdam op de dijk richting noorden is daarnaast een aanrader: hier trouwt u op het strand, waarbij alles naar eigen wens ingevuld kan worden en het omliggend gebied een capaciteit kan houden van 500 man. Een erkende trouwlocatie, niet geheel onbelangrijk, is er een waar een trouwambtenaar het huwelijk mag voltrekken.
Op veel trouwlocatie's heeft u toegang tot een vrijblijvende offerte, en kunt u wellicht eens kijken naar voorgaande ervaringen van mensen die eerder op deze plekken hun huwelijk hebben laten voltrekken. Er kan een buffet aanwezig zijn, maar er kan ook bediend worden: dat is afhankelijk van de keus en smaak. Veel trouwlocatie's, mits erkend, verzorgen alles tot in de puntjes: van de ontvangst tot de voltrekking, van het feest tot de late uurtjes en het tot-ziens. Parkeermogelijkheden zijn er doorgaans op deze plekken genoeg, maar dit is altijd belangrijk om voor de zekerheid na te trekken bij de eigenaren/organisatoren via het paviljoen of de trouwlocatie. Muziek kan ingehuurd worden en de faciliteiten zijn vaak ook belangrijk om even te bekijken: is er toegang voor rolstoelgebruikers/minder validen? Vaak is dit bij een erkende trouwlocatie wel het geval. 

Prijs en Kwaliteit
Trouwlocaties aan het strand zijn doorgaans duur, maar leveren ook een mooi plaatje op. Er zit verschil tussen bijvoorbeeld een Beach club, en een wat sjiekere aangelegenheid: ook wat de kwaliteit van het eten en het personeel betreft. Wat meestal wel geld is dat alle trouwlocaties gezelligheid verzorgen en garanderen.