Trouwlocatie

Over ons
mijn eigen restaurant

Hoi, mijn naam is Delia en sinds twee jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen restaurant, gespecialiseerd in de mediterrane keuken. Al sinds mijn vroege jaren houd ik van koken. Het begon met het helpen van mijn moeder tijdens het koken van het avondeten tot het maken van mijn eigen recepten. Na de middelbare school ben ik gelijk mijn passie gevolgd en heb ik de koksopleiding gevolgd. Na veel jaren gewerkt in verschillende keukens besloot ik twee jaar geleden mijn eigen restaurant te openen. Hier is iedereen welkom voor een heerlijke mediterrane hap. Van dinsdag tot en met zondag ben ik vanaf twaalf uur open.

Zoeken
Archief
Tags

Trouwlocatie

17 april 2018
 Categorieën: Restaurants, Blog


Ben jij onlangs ten huwelijk gevraagd? Dan zullen jullie vast en zeker druk bezig zijn met alle voorbereidingen. Deze dag moet perfect zijn. Dit is once in a lifetime, dus deze dag moet een dag worden die jullie nooit zullen vergeten. Naast onder andere een geweldige droomjurk, mooie ringen en een speciale trouwdatum mag een mooie trouwlocatie zeker niet ontbreken.  

Keuze maken

Veel mensen hebben een voorkeurslocatie voor hun trouwlocatie. Toch is het verstandig om bij meerdere locaties te gaan kijken. Soms kom je dan een trouwlocatie tegen die jou positief verrast. Wellicht is die locatie nog wel beter en mooier dan de locatie je in eerste instantie in jouw hoofd had. Als je meerdere locaties bekeken hebt, kan je de uiteindelijke trouwlocatie reserveren.  

Gemeentehuis

Veel mensen trouwen nog altijd op het gemeentehuis. Vroeger was dit de enige locatie waar je kon trouwen. Tegenwoordig is dat al lang niet meer het geval. Toch kiezen veel mensen nog voor deze locatie. De kosten voor het trouwen op het gemeentehuis verschillen per gemeente. Ook maakt het vaak nog uit op welke dag van de week je trouwt. Zaterdag is vaak de duurste dag en maandag is meestal de goedkoopste dag. Bij sommige gemeenten kan je dan zelfs gratis trouwen.  

Romantische trouwlocatie

Het komt steeds vaker voor dat mensen op een andere locatie trouwen. Zij kiezen dan een locatie die voor hen een speciale betekenis heeft of voor een romantische locatie. Bij een romantische locatie kan je denken aan een kasteel of op het strand (evt. in het buitenland). Bij deze speciale locaties is steeds meer mogelijk. Naast het echte trouwen, kan je daar vaak ook eten met jouw gasten en daarna feest vieren tot in de late uurtjes. Ook de foto's worden vaak op deze mooie locatie gemaakt. Of dit allemaal mogelijk is op de locatie, is afhankelijk van de locatie. Het is dus verstandig om dit goed na te vragen. Het is helaas niet overal mogelijk. Als het wel mogelijk is, dan is dat erg makkelijk. Het scheelt veel reistijd. Het is echter niet mogelijk om zo maar op elke locatie te trouwen. Als je een locatie gevonden hebt, waar je graag zou willen trouwen, dan kan je bij de gemeente navragen of het mogelijk is om daar elkaar het ja-woord te geven. Op heel veel locaties is het mogelijk, dus de kans is groot dat je een positief antwoord krijgt. Wellicht is Café de Dommelstroom wel de geschikte plek voor jouw bruiloft! 

Het organiseren van de bruiloft kost heel veel tijd, maar dat is het dubben en dwars waard, want deze dag maak je maar een keer in jouw leven mee. Veel succes met de organisatie en veel geluk samen!